Trabzonspor'un Eskişehir sıkıntısı

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında depaslamanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, Eskişehri'de sıkıntı yaşıyor. Bordo mavililer deplasmanda oynadıkları 23 maçta 5 galibiyet 11 beraberlik elde etti. Trabzonspor ile Eskişehirspor

Trabzonspor'un Eskişehir sıkıntısı

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında depaslamanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, Eskişehri'de sıkıntı yaşıyor. Bordo mavililer deplasmanda oynadıkları 23 maçta 5 galibiyet 11 beraberlik elde etti.

Trabzonspor ile Eskişehirspor yarın oynanacak karşılaşma ile 50'nci kez karşı karşıya gelecek. 
 
İki takım arasında bugüne kadar Spor Toto Süper Lig'de ve kupada oynanan 49 maçta Trabzonspor 23, Eskişehirspor'un ise 9 galibiyeti bulunuyor. 17 karşılaşmada ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadı. Bordo-mavililerin 52 golüne kırmızı-siyahlı ekip 32 golle karşılık verdi.
 
EVİNDE ES ES ÜSTÜN
 
İki takım arasında Eskişehir'de bugüne kadar oynanan 23 maçta ev sahibi Eskişehirspor'un 7 galibiyeti bulunurken, konuk ekip Trabzonspor 5 maçtan galibiyetle ayrıldı. Rakipler 11 maçta ise birbirlerine üstünlük sağlayamadı.
 
Ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan maçta ise bordo-mavililer rakibini 3-1 mağlup etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor