Trabzonspor’un eski gözdesinden transfer açıklaması

Hamburg'a transfer olan ve Trabzonspor'un da gündeminde yer alan İsveçli milli futbolcu Albin Ekdal'ın menajeri konuştu.Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg'a transfer olan ve Trabzonspor'un da gündeminde yer alan İsveçli milli f

Trabzonspor’un eski gözdesinden transfer açıklaması

Hamburg'a transfer olan ve Trabzonspor'un da gündeminde yer alan İsveçli milli futbolcu Albin Ekdal'ın menajeri konuştu.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg'a transfer olan ve Trabzonspor'un da gündeminde yer alan İsveçli milli futbolcu Albin Ekdal hakkında açıklama geldi.

Oyuncunun menajeri Martin Klette, "Ekdal'a 16 resmi teklif geldi. Kariyerimde ilk kez böyle bir şey görüyorum. Paris Saint Germain soruları hakkında cevap veremem. Çok ayrıntıya girmeyeceğim ama PSG'nin bir ilgisi olduğu hakkında 'Evet' diyebilirim" dedi.

 

Ekdal, ülkesinin Brommapojkarna kulubünde başladığı profesyonel kariyerine, İtalya'nın Juventus, Bologna ve Siena takımlarında devam etmişti.

İsveç Milli Takımı formasını 17 kez giyen Ekdal, geçen sezon Cagliari ile çıktığı 34 resmi karşılaşmada 5 gol ve 3 asistle oynamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor