Canlı yayında flaş Trabzonspor yorumu! "Abdullah Hoca belki de mesaj veriyor..."

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, bordo mavili ekibin Gaziantep FK maçı galibiyetini yorumladı.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Hamdı Zıvalıoğlu, bordo mavili ekibin Gaziantep FK deplasmanında aldığı 3-1'lik galibiyete ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hamdi Zıvalıoğlu'nun değerlendirmeleri şu şekilde;

"COŞKU VE İSTEK ÜST DÜZEYDEYDİ"

Trabzonspor ilk 20-25 dakika rakibi tarttı gibi. Pozisyon yoktu. Ama sonra Trabzonspor sazı eline aldı. İlk yarının sonuna kadar 3-4 net pozisyon bulundu. Oyunu üçüncü bölgeye iyi taşıdılar. Bu maç özelinde coşku ve istek üst düzeydeydi.

Acaba ikinci yarıda ilk yarıdaki gibi devam eder mi diye düşündüm. 90 dakika neredeyse böyle devam etti. Oyun tümüyle Trabzonspor lehineydi.

ts-samsunspor-maci-ne-zaman-hangi-kanalda-3-001.webp

"HOCA BELKİ DE BANA STOPER ALIN MESAJI VERİYOR..."

Visca çok üst düzey oynadı. Zaten iyi oynuyordu ama bu kadar etkili olmuyordu. Gaziantep FK'nın hatalarını Trabzonsporlu oyuncular iyi değerlendirdi. Pasla ve çabuk oyunla savunma arkasına iyi sarktılar. Bakasetas, Visca ve Trezeguet çabuk oynadı.

Mendy gördüğümüz kadarıyla topu oyuna sokuşuyla savunmayı ve orta sahayı rahatlattı. Ama bir stoper değil. Hoca belki de bana bir stoper alın mesajı veriyordur. Mendy'nin yanında oynayan Denswil de dengeli bir oyun oynadı.

"VİSCA BİRAZ DAHA ÖN BÖLGEDE KALSA ÇOK DAHA ETKİLİ OLACAK"

Visca ilk kez bir maçta bu kadar geri gelmeden oynadı. Demek ki biraz daha ön bölgede kalsa çok daha fazla etkili olacak. Orta yapıyor ama resmen adamın kafasına attı. Onuachu'ya da Enis'e de çok güzel toplar gönderdi.

Trabzonspor'un en az böyle oynaması lazım. Bizim bildiğimiz gücünün yüzde 30'u bu. Bir devamlılık olmalı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler