Trabzonspor'un eski başkanlarına davet!

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yarın akşam saat 19.00'da Hüseyin Avni AKer stadında karşı karşıya geleceği Antalyaspor karşılaşmasına, bordo mavili kulübün eski başkanları davet edildi.   Muharrem Usta başkanlığındaki yönetimin de Av

Trabzonspor'un eski başkanlarına davet!
Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yarın akşam saat 19.00'da Hüseyin Avni AKer stadında karşı karşıya geleceği Antalyaspor karşılaşmasına, bordo mavili kulübün eski başkanları davet edildi.
 
Muharrem Usta başkanlığındaki yönetimin de Avni Aker’deki ilk maçı olduğu için yönetimin önem verdiği karşılaşmaya, bordo mavili kulübün eski başkanları ve yöneticileri de davet edildi.
 
Birlik ve beraberlik görüntüsü vermek için yapılan davete bir çok ismin olumlu dönüş yaptığı ve yarın stadyumda olacaklarını bildirdikleri öğrenildi. Yönetim, bilet fiyatlarında da yüzde 50 indirime gidildiğini daha önce açıklamıştı.
 
Bu gelişme üzerine Sadri Şener akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor