Trabzonspor'un efsaneleri buluştu

EFSANELER BULUŞTU Trabzonspor’un 4 şampiyonluğunda imzası bulunan efsane başkan Şamil Ekinci ile efsane yöneticilerden Utku Bozoğlu Bodrum’da bir araya geldi. Bodrum Turgut Reis’de Ekinci’nin oğlu Alihan Ekinci’nın mekanında bir araya  gelen efsane ikili

Trabzonspor'un efsaneleri buluştu

EFSANELER BULUŞTU

Trabzonspor’un 4 şampiyonluğunda imzası bulunan efsane başkan Şamil Ekinci ile efsane yöneticilerden Utku Bozoğlu Bodrum’da bir araya geldi. Bodrum Turgut Reis’de Ekinci’nin oğlu Alihan Ekinci’nın mekanında bir araya  gelen efsane ikili eski günlerini yad ettiler.

Bordo-Mavili takımın  büyük başarılarında emekleri geçen  ve Anadolu İhtilali’nın  mimarlarından Ekinci ve Bozoğlu, Trabzonspor’un bu sezon lige iyi bir giriş yaptığını belirterek, bu  başarılı grafiği devam ettirmeleri halinde çok mutlu olacaklarını ifade ederek şampiyonluk için  tüm camianın kenetlenmesini istediler.

 

. Şamil Ekinci ve Utku Bozoğlu, Trabzonspor’da görev yaparken en yakın arkadaşları ve efsane genel kaptan Süha Akçay’ı da unutmadılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor