Trabzonspor'un Bosingwa planı

Trabzonspor'la alacakları nedeniyle yolları ayrılan Bosingwa'yı tekrar geri çağıran Bordo Mavili Yönetim, Portekizli oyuncu için gelecek planları yapıyor.   Sakatlığı nedeniyle uzun süredir futboldan uzak kalan 34 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar müm

Trabzonspor'un Bosingwa planı
Trabzonspor'la alacakları nedeniyle yolları ayrılan Bosingwa'yı tekrar geri çağıran Bordo Mavili Yönetim, Portekizli oyuncu için gelecek planları yapıyor.
 
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir futboldan uzak kalan 34 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar mümkün olduğunca değerlendirmeyi planlayan Trabzonspor Yönetimi, ilerleyen süreçte kendisine teknik heyette görev vermeyi düşünüyor.
 
Bosingwa'nın tecrübesi, profesyonelliği, takım arkadaşlarıyla kurduğu iletişim ve futbol bilgisi gibi konulardan faydalanmayı düşünen Bordo Mavililer sezon sonu Portekizli futbolcuyla masaya oturacak ve durumu etraflıca görüştükten sonra karara bağlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor