Trabzonspor'un Avrupa hedefi bu maçlara bağlı

Trabzonspor’da Başakşehir maçında alınan beraberlik ile Avrupa hedefi zora girse de umutlar sürüyor.   Bordo mavili kulübün başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, oynayacakları iki karşılaşmayı kazanmaları halinde Avrupa’ya gitme yolunda önemli bir adım atmı

Trabzonspor'un Avrupa hedefi bu maçlara bağlı
Trabzonspor’da Başakşehir maçında alınan beraberlik ile Avrupa hedefi zora girse de umutlar sürüyor.
 
Bordo mavili kulübün başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, oynayacakları iki karşılaşmayı kazanmaları halinde Avrupa’ya gitme yolunda önemli bir adım atmış olacaklarını belirtirken, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçlarını kazanmaları durumunda yine Avrupa hedefini kovalayacaklarını düşündüklerini söyledi.
 
UEFA ile yapılan Finanasal Fair Play görüşmelerinin sezon sonunda yapacakları transferleri etkilemeyeceğini ifade eden Bülbüloğlu, Avrupa kupalarına katılma imkanının ellerinde olduğunu, gelecek sezon iyi bir takım kurmak istediklerini ve bu konuda görevli kişilerin yoğun bir şekilde çalıştığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor