Trabzonspor'un aklı Konya'da

Milli arada kısa bir izin yapıp ardından Konyaspor provalarına başlayan Bordo-Mavililer’de tempo bugünden itibaren hız kazanacak. Ligde son dönemlerde gözle görülür bir çıkış yakalayan Konyaspor karşısında galibiyetten başka bir hedefi olmayan Trabzonspor

Trabzonspor'un aklı Konya'da

Milli arada kısa bir izin yapıp ardından Konyaspor provalarına başlayan Bordo-Mavililer’de tempo bugünden itibaren hız kazanacak. Ligde son dönemlerde gözle görülür bir çıkış yakalayan Konyaspor karşısında galibiyetten başka bir hedefi olmayan Trabzonspor, alacağı 3 puanla sıkıntı yaşadığı deplasman karnesini düzeltmenin de hesabını yapıyor. 

Son deplasmanında Gaziantepspor’a 3-0 yenilen Ersun Yanal’ın öğrencileri, kendi sahasında oynayacağı Galatasaray ve Beşiktaş karşılaşmaları öncesinde taraftarına pozitif bir atmosfer sunmak niyetinde. Sakatların ve millilerin takıma katılmasıyla alternatif sayısı artan teknik direktör Ersun Yanal’ın kurmaylarından alacağı Konyaspor analizlerinden sonra sistemini ve 11’ini şekillendirmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler