Trabzonspor'u yerli oyuncular sırtlıyor

Trabzonspor'da bu yıl ligin başlamasıdan bu yana en istikrarlı isimler yerli futbolcuları oldu. Sezon sonu yaklaşmaya başlarken Trabzonspor'un lig, kupa ve Avrupa maçlarında takımı sırtlayan isimlerin başında Yusuf Erdoğan geldi.   GÜRAY 54 DAKİKA OYNADI

Trabzonspor'u yerli oyuncular sırtlıyor
Trabzonspor'da bu yıl ligin başlamasıdan bu yana en istikrarlı isimler yerli futbolcuları oldu. Sezon sonu yaklaşmaya başlarken Trabzonspor'un lig, kupa ve Avrupa maçlarında takımı sırtlayan isimlerin başında Yusuf Erdoğan geldi.
 
GÜRAY 54 DAKİKA OYNADI
 
Bordo mavili takımın oynadığı 34 maçta 2427 dakika sahada kalan Yusuf'u, 28 maçta 2419 dakika süre alan Mustafa Yumlu takip etti. Devre arasında Akhisar Belediyespor'dan büyük beklentilerle transfer edilen ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan Güray Vural ise 1 maçta sadece 52 dakika sahada kalabildi.
 
CAVANDA EN ÇOK OYNAYAN YABANCI
 
Yabancı oyuncular içerisinde en çok oynayan isim ise 24 maçta 234 dakika ile Luis Pedro Cavanda oldu.
 
GENÇ KALECİ YAVUZ FORMA ŞANSI BULAMADI
 
Altyapıdan katılan genç oyuncular arasından Muhammet Beşir 9 maçta 227 dakika ile bu alanda ilk sıraya yerleşti. Bu arada genç kaleci Yavuz Akgün, bordo mavili takımda forma şansı bulamayan tek oyuncu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor