Trabzonspor'u transferde bu zorluyor

Takıma kazandırılacak oyuncular üzerinde ciddi bir çalışma dönemi geçiren Trabzonspor'da gelecek oyuncular kadar gitmesi gereken oyuncuların durumları daha büyük bir önem kazandı. Elinde yıllık maliyeti 105 milyonu bulan oyuncu kadrosu bulunduran Trabzons

Trabzonspor'u transferde bu zorluyor

Takıma kazandırılacak oyuncular üzerinde ciddi bir çalışma dönemi geçiren Trabzonspor'da gelecek oyuncular kadar gitmesi gereken oyuncuların durumları daha büyük bir önem kazandı.

Elinde yıllık maliyeti 105 milyonu bulan oyuncu kadrosu bulunduran Trabzonspor, söz konusu rakamın 70 milyon TL tutan oyuncu grubunu elinden çıkartarak, ilk etapta bütçeyi 30 milyon TL ardından ise 60 milyona çıkartmayı hedefliyor. Karadeniz ekibinde gidecek oyuncular konusunda herhangi bir hareketlilik yaşanmaması bordo-mavilileri zorluyor.

GİDECEK OYUNCULARIN DURUMU ÖNEM KAZANDI
Trabzonspor'un transfer edeceği oyuncular kadar gidecek olan oyuncuların durumları da çok önem kazandı. UEFA kriterleri kapsamında yüksek maliyetli oyuncuları elinden çıkarmak isteyen bordo-mavililer ciddi bir sorun ile karşı karşıya kalmış durumda. Bir an evvel elindeki oyuncuları çıkartmanın çarelerini arayan Trabzonpor, bu konuda somut bir gelişme içerisine girmiş değil. Özelikle elinde bulundurduğu yabancı oyunculardan kurtulmak isteyen Karadeniz ekibi, söz konusu oyuncuları bonservis bedelleri ile satmak isterken, oyuncuların geçtiğimiz sezonki performanslarına bakıldığında maliyet ödeyerek bu transferleri gerçekleştirmeye pek yanaşmıyor. Bazı oyuncuların Trabzonspor'da kazandığını, diğer kulüplerde kazanamayacakları düşüncesinin hakim olması nedeniyle bordo-mavili kulüple yaptıkları sözleşmeye bağlı kalmak istedikleri biliniyor. Karadeniz ekibinde gelecek sezonun kadrosunu kurarken gidecek oyuncuların tavırları da bu noktada büyük bir önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler