Trabzonspor'u tehlikeye atmayın

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’a son yapılan kongrede başkan adayı olan Hakan Kulaçoğlu, mevcut yönetimi topa tuttu. Kulaçoğlu, “ Seçildiği günden beri geçen 29 aydaki onca başarısızlığa, kulübün büyük maddi manevi kayıplara uğramasına, camiayı böl

Trabzonspor'u tehlikeye atmayın

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’a son yapılan kongrede başkan adayı olan Hakan Kulaçoğlu, mevcut yönetimi topa tuttu.

Kulaçoğlu, “ Seçildiği günden beri geçen 29 aydaki onca başarısızlığa, kulübün büyük maddi manevi kayıplara uğramasına, camiayı bölen söylemlerine ve kendi yönetici arkadaşlarının büyük suçlamalarla istifalarına, mahkeme kararlarına rağmen beceremedikleri çok belli olan bir görevde ısrarla kalmaya çalışan mevcut Trabzonspor başkanının ve yönetiminin, Yargıtay kararını takiben acilen seçimli kongre kararı almasını samimiyetsiz ve iyi niyetten yoksun buluyorum.”dedi.

Kulaçoğlu, “ Bu kongre kararının, Trabzonspor kurumunu düzlüğe çıkarmayı değil o koltuklarda bir süre daha kalabilmenin çok düşük olasılığını sonuna kadar zorlamayı amaçladığı açıktır. Camianın her sağduyulu bireyi gibi ben de bu acele ve pragmatik seçimli kongre kararının Trabzonspor'u yeni bilinmezliklere ve karmaşalara sürükleyebileceği kaygısını taşıyorum. Trabzonspor'un bugün gitmesi  gereken seçimin Aralık 2013 yerine yapılması ve o döneme ait hazirunun geçerli olması gerektiği kanaatindeyim. “ifadelerine yer verdi.

Kulaçoğlu, Bu son gelişme de göstermiştir ki, Trabzonspor genel kurul üyeleri artık kurumlarının geleceğini belirlemek için hepsi birbirinden değerli oylarını kullanırken asli ve tek amacı Trabzonspor'un yararı ve onuru olan isimlerden başkalarını asla tercih etmemeli ve kurumlarının geleceğini daha büyük tehlikelere atmamalıdır bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor