Trabzonspor'u sakatlıklar vurdu

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde hafta sonu deplasmanda Beşiktaş Mogaz ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, maçtan umutlu olmadıklarını, çünkü takımda çok eksik oyuncu bulunduğunu söyledi.Kaynak,  yaptığı açıklamada, ligi Beşiktaş Mogaz

Trabzonspor'u sakatlıklar vurdu

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde hafta sonu deplasmanda Beşiktaş Mogaz ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, maçtan umutlu olmadıklarını, çünkü takımda çok eksik oyuncu bulunduğunu söyledi.

Kaynak,  yaptığı açıklamada, ligi Beşiktaş Mogaz maçıyla tamamlayacaklarını belirterek, "Açıkçası umutlu değiliz, çünkü takımımızda çok eksiğimiz var. Rakibimizin karşısına çıkacak kadromuz bile yok. Haliyle galip geleceğiz demek hayalcilik olur" dedi.

Lige ilk 3'ü hedefleyerek başladıklarını ancak sakatlıklardan dolayı bu hedeflerini değiştirmek zorunda kaldıklarını dile getiren Kaynak, zor süreçlerden geçtiklerini vurguladı.

Bu sezon ne kadar olumsuzluklar varsa yaşadıklarını dile getiren Kaynak, "Sakatlıklar belimizi fazlasıyla büktü ama bu bütçe ve kısıtlı kadromuzla iyi şeyler yaptık. En azından play-off'a kaldık. Tesellimiz play-off oldu. Bundan sonra yolumuza play-off mücadeleleriyle devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor