Trabzonsporlu yönetici veda etti

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan yaklaşan kongre öncesinde camiaya bir mektup göndererek şu açıklamayı yaptı:   "Değerli Trabzonspor Ailesi,   Yönetim Kurulu üyeliğim boyunca samimi ve özverili bir biçimde hizmet ettiğim, mensubu olm

Trabzonsporlu yönetici veda etti
Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan yaklaşan kongre öncesinde camiaya bir mektup göndererek şu açıklamayı yaptı:
 
"Değerli Trabzonspor Ailesi,
 
Yönetim Kurulu üyeliğim boyunca samimi ve özverili bir biçimde hizmet ettiğim, mensubu olmaktan gurur duyduğum, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliğim, yargı kararı bir yana, kongre takvimi sebebiyle sona erecektir...
 
Yönetim kurullarının performansları ölçülebilir olmakla beraber; başarı da, başarısızlık da onların sorumluluğu altındadır. Özeleştiri temelinden uzaklaşmamak kaydıyla, yaşanan son olaylar da dahil olmak üzere, ailemi ve bana güvenenleri kaygılandıracak hiçbir olayın içinde bulunmadım. 
 
Çalışma prensibim ve sorumluluk bilincime rağmen takdir, sonsuz saygı duyduğum Trabzonspor Kulübü'nündür.
 
Sizlerin de bildiği gibi önümüzde bir Kongre süreci var. Bu sürecin daha güçlü bir Trabzonspor için ilk adım olmasını temenni ediyor, tüm birikimimle -özellikle Kartal Tesisleri ve diğer projelerde- seçilecek olan yeni yönetimimizin de yanlarında bulunmaktan büyük bir gurur duyacağımı eklemek istiyorum.
 
Belirtmek isterim ki; camiamıza hizmet etme yolunda bu üyelik, benim için yalnızca bir vesile idi. Bundan sonrasında da aynı çaba ve azim ile Trabzonspor ailesi ile dayanışma içerisinde olacağım. Trabzonspor olarak, camia içinde yaşanan problemlerin yanı sıra, camia dışındaki etkenlerden dolayı karşılaştığımız haksızlık ve adaletsizliklerin ancak birlik ve beraberlik içerisinde üstesinden gelebiliriz, asla ümidimizi kaybetmemeli ve camia olarak kenetlenmeliyiz. 
 
Son olarak; bana bu kulübe hizmet etme imkânı veren Sn. Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu'na, birlikte görev yaptığım yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, camiamızın değerli büyüklerine ve kongre üyelerimize, kulübümüz profesyonellerine, değerli basın mensuplarına ve kamuoyuna, desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."
 
Ceza almıştı
 
Onur İncehasan'a PFDK tarafından; hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi, nedeniyle FDT'nin 39/2, ve 39/3. maddeleri uyarınca 1 yıl hak mahrumiyeti ve 200.000.-TL para cezası verilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler