Trabzonsporlu taraftartarlardan UEFA kampanyası!

Trabzonsporlu taraftarlar, Türkiye'nin UEFA 2016 Finallerine alınmaması için kampanya başlattı. Finallere katılma hakkını son maçlarında kaybeden Hollanda, Danimarka, Macaristan, Norveç, Bosna-Hersek, Ukrayna, İsveç ve Slovenya olmak üzere Avrupa'nın bir

Trabzonsporlu taraftartarlardan UEFA kampanyası!

Trabzonsporlu taraftarlar, Türkiye'nin UEFA 2016 Finallerine alınmaması için kampanya başlattı.

Finallere katılma hakkını son maçlarında kaybeden Hollanda, Danimarka, Macaristan, Norveç, Bosna-Hersek, Ukrayna, İsveç ve Slovenya olmak üzere Avrupa'nın bir çok ülke medyası ve federasyonlarına gönderilen yazıda, Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA'nın şike cezalarını vermediği hatırlatılarak, bu üst düzey organizasyondan atılması istendi.

Türkiye'de şike suçuna karışan ve ceza alan başta Fenerbahçe olmak üzere tüm takım ve kişilerin UEFA ve CAS süreçlerinin de özetlendiği açıklamada, şikecilere gereken cezaların verilmediği ifade edilerek, süreçle ilgili tüm mahkeme kararlarına ulaşılabilecek İngilizce linklere de yer verildi.

cass.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler