Trabzonsporlu oyuncuya milli teklif

Bordo-Mavili isme milli davet geldi. Gelecekte Trabzonspor kalesinin en güçlü adaylarından olan bordo-mavililerin genç kalecisi Uğurcan Çakır, U19 Milil Takımının Gürcistan ile oynayacağı grup maçlarının aday kadrosuna çağrıldı. Konuyla ilgili Trabzonspor

Trabzonsporlu oyuncuya milli teklif
Bordo-Mavili isme milli davet geldi. Gelecekte Trabzonspor kalesinin en güçlü adaylarından olan bordo-mavililerin genç kalecisi Uğurcan Çakır, U19 Milil Takımının Gürcistan ile oynayacağı grup maçlarının aday kadrosuna çağrıldı.
 
Konuyla ilgili Trabzonspor'dan yapılan açıklamada; " U19 Milli Takımımızın, 29 Mayıs - 3 Haziran 2015 tarihlerinde Gürcistan'da oynanacak UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Elit Tur 1. Grup maçlarının aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya kalecimiz Uğurcan Çakır davet edildi." ifadeleri kullanıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor