Trabzonsporlu oyuncu imzayı attı

Trabzonspor’da Şanlıurfaspor’a kiralanan ardından tekrar takıma dönen Abdulkadir Özdemir Caner Osmanpaşa ile  Akhisar Belediyespor’a imza attı.Bordo-Mavili ekipte alt yapıdan yetişen Abdulkadir Özdemir Akhisar Belediyespor’un Erzurum kampında yeni takımıy

Trabzonsporlu oyuncu imzayı attı

Trabzonspor’da Şanlıurfaspor’a kiralanan ardından tekrar takıma dönen Abdulkadir Özdemir Caner Osmanpaşa ile  Akhisar Belediyespor’a imza attı.

Bordo-Mavili ekipte alt yapıdan yetişen Abdulkadir Özdemir Akhisar Belediyespor’un Erzurum kampında yeni takımıyla sözleşme imzaladı.

Haber 61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Abdulkadir’in menejeri Coşkun Yılmaz Akhisar Belediyespor’un kamp yaptığı Erzurum’a giderek burada yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Abdulkadir ve Caner’in yeni takımlarının belli olduğunu ifade etti.

20150711021511-t.jpg

Abdulkadir’in gelecek adına kendisi için iyi bir takım ile anlaşma imzaladığını belirten Coşkun Yılmaz yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Umarız bunu başarırız ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyespor bu ikinci oyuncunun bonservisi için Trabzonspor'a 600 BİN TL + KDV ödeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor