Trabzonsporlu oyuncu için bugün görüşme yapılacak

Trabzonsporlu yönetici o oyuncunun transferi için görüşme yapacağını açıkladı.

Trabzonsporlu oyuncu için bugün görüşme yapılacak
Haber61 - Spor Servisi - Yeni sezon hazırlıklarını Macaristan’da sürdüren Trabzonspor dış transferde 7 oyuncuyu kadrosuna katarken yeni sezonda kadroda düşünmediği oyuncuları elinden çıkartmak için girişimlerini sürdürüyor.

Genç ve iddialı bir kadro ile yeni sezonda başarı hedefleyen Trabzonspor transfer çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor. Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncular hakkında Trabzonspor Başkan Yardımcısı Gencağa Meriç Haber61.Net’e açıklamalarda bulundu.

Musa Nizam konusunda yeni bir gelişmenin olmadığını belirten Meriç, "Musa konusunda somut bir gelişme yok ama bu hafta içinde bu oyuncuyla ilgili gelişme yaşanabilir. Oyuncuya talip olan kulüpler var. Bugün oyuncunun transferiyle ilgili bir görüşme gerçekleştireceğim. Eğer oyuncuyu isteyen kulüple karşılıklı anlaşırsak Musa Nizam’ı göndereceğiz" dedi.

Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz’ın durumlarında değişiklik olmadığını belirten Gencağa Meriç, "iki futbolcu ile ilgili bize ulaşan somut bir teklif yok. Bu oyuncuların transferlerinde bir değişiklik yok" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor