Trabzonsporlu isim geri sayımda

Trabzonspor’daki ilk maçında şanssız bir şekilde sağ kol dirseği çıkan ve yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan Güray Vural, bir an önce sahalara dönmek istiyor. Bordo-Mavili takımdaki kariyerinin büyük bir şanssızlıkla başladığını hatırlatan Güray, “İnş

Trabzonsporlu isim geri sayımda

Trabzonspor’daki ilk maçında şanssız bir şekilde sağ kol dirseği çıkan ve yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan Güray Vural, bir an önce sahalara dönmek istiyor.

Bordo-Mavili takımdaki kariyerinin büyük bir şanssızlıkla başladığını hatırlatan Güray, “İnşallah böyle bir sakatlık bir daha yaşamam. Futbolcu için sakatlık en büyük şanssızlıklardan biri. Burada önemli başarılar elde etmek istiyorum” dedi. Sakatlığının tamamen geçtiği öğrenilen Güray, Milli aranın ardından oynanacak olan Gaziantepspor maçında görev almak istiyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor