Trabzonsporlu futbolcu özür diledi!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor karşısında aldıkları 1-0'lık mağlubiyet sonrası kupaya veda eden bordo-mavililerde Yusuf Erdoğan, taraftarlara yaşattıkları üzüntü için özür diledi.    Sahaya kazanmak için çıktıklarını belirten Erdoğan, "Ger

Trabzonsporlu futbolcu özür diledi!
Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor karşısında aldıkları 1-0'lık mağlubiyet sonrası kupaya veda eden bordo-mavililerde Yusuf Erdoğan, taraftarlara yaşattıkları üzüntü için özür diledi. 
 
Sahaya kazanmak için çıktıklarını belirten Erdoğan, "Gerçekten söylenecek çok fazla söz yok. Maçın hemen başlarında bir gol yedik. Bu tür maçlarda yediğin gole karşılık vermek çok kolay olmuyor. Biz de bunu başaramadık ve sonuç olarak mağlup olduk. Türkiye Kupası’nı gerçekten çok istiyorduk ama olmadı. Maçın ardından soyunma odasında gerçekten büyük konuşmalar oldu. Önce hocamız, ardından kaptanlarımız ve bizler konuşma yaptık. Matematiksel olarak ligde ilk 4 içerisinde yer alma şansımız var ve bunu sonuna kadar kovalayacağız. Tek düşüncemiz bundan sonraki maçları kazanarak bir seri yakalamak. Taraftarlarımıza yaşattığımız bu üzüntü için gerçekten özür dileriz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor