Trabzonspor'la anılan futbolcunun sözleşmesinde ilginç detay!

Adı bir süredir Trabzonspor ile anılan ve Akhisar’ın transferi için 3.5 milyon Euro istediği Kolombiyalı yıldız Rodallega'nın kontratındaki şok madde ortaya çıktı. Rodallega’nın kontratıyla ilgili ilginç detaylar ortaya çıktı. Buna göre 31 yaşındaki oyunc

Trabzonspor'la anılan futbolcunun sözleşmesinde ilginç detay!

Adı bir süredir Trabzonspor ile anılan ve Akhisar’ın transferi için 3.5 milyon Euro istediği Kolombiyalı yıldız Rodallega'nın kontratındaki şok madde ortaya çıktı.

Rodallega’nın kontratıyla ilgili ilginç detaylar ortaya çıktı. Buna göre 31 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde “1.5 milyon Euro’yu getirmesi halinde serbest kalır” şeklinde özel bir madde bulunduğu öğrenildi.
 
3 sezon oynadığı Fulham’la sözleşmesi sona erdikten sonra 300 bin Euro imza parası karşılığında Akhisar’la anlaşan golcü oyuncu, yıllık 750 bin Euro’dan 2 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. 31 Mayıs 2017’de Akigo’yla mukavelesi sona erecek oyuncunun 3.5 milyon yerine, 750 bin Euro’ya serbest kalabileceği de olasılıklar arasında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor