Trabzonspor'dan Vinç devrilmesi olayı ile ilgili mesaj!

Trabzonspor Kulübü, Küçükçekmece'deki bir inşaatta kullanılan kule vincin halı sahaya devrilmesi sonucu hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, olayda hayatını kaybeden Ali Tuman'

Trabzonspor'dan Vinç devrilmesi olayı ile ilgili mesaj!

Trabzonspor Kulübü, Küçükçekmece'deki bir inşaatta kullanılan kule vincin halı sahaya devrilmesi sonucu hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, olayda hayatını kaybeden Ali Tuman'ın Trabzonspor Sefaköy Futbol Okulu ve İstanbul Trabzonspor Amatör Takımı antrenörü, Mustafa Sezer'in ise masör olarak görev yaptığı belirtildi.

Açıklamada, "Trabzonspor Sefaköy Futbol Okulu ve İstanbul Trabzonspor Amatör Takımı Antrenörü Ali Tuman ile Masör Mustafa Sezer’in Sefaköy’de yaşanan vinç kazası sonucu hayatlarını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yaşamını yitiren Tuman ve Sezer’e yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler