Trabzonspor'dan TS-BJK Maçı Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maç öncesinde kentte etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda kar kalınlığı 18 santimetreyi buldu.   Trabzonspor Stadyum ve Tesisler Koordinatör

Trabzonspor'dan TS-BJK Maçı Açıklaması!
Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maç öncesinde kentte etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda kar kalınlığı 18 santimetreyi buldu.
 
Trabzonspor Stadyum ve Tesisler Koordinatörü Özer Bayraktar, dün gece başlayan kar yağışının stat zeminini de etkilediğini belirterek, "Sabah yaptığımız görüşmeler sonrasında stadyumda kar temizleme çalışmasına başlanmasına karar verdik. Üç tane kar küreme aracımız ve 40 personelimiz var. Belediyeden de bu konuda yardım alacağız. Statta gerekli olan malzemelerin temini yapıldı.Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri, gözlemcileri de bize teşekkür etti. Doğal şartlar elverirse maç oynanacak” dedi.
 
İlerleyen saatlerde ise karşılaşmanın hakeminin ve gözlemcilerin stadyumda yapacakları incelemelerin ardından nihai kararlarını verecekleri belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor