Trabzonspor'dan Tolunay Kafkas sürprizi!

Trabzonspor'un resmi sitesinden Tolunay Kafkas açıklaması yapıldı. Trabzonspor yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, bordo mavili kulüpten İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde apar topar teknik direktörlük görevinden alınan Tolunay Kafkas'ın bu muameleyi ha

Trabzonspor'dan Tolunay Kafkas sürprizi!
Trabzonspor'un resmi sitesinden Tolunay Kafkas açıklaması yapıldı. Trabzonspor yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, bordo mavili kulüpten İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde apar topar teknik direktörlük görevinden alınan Tolunay Kafkas'ın bu muameleyi hak etmediğine vurgu yapıldı.
 
Son dönemlerde gündemde olmamasına rağmen bu açıklamanın yapılması akıllara yönetimin "Feda" harekatı doğrultusunda Kafkas'ın Trabzonspor'dan alacak olduğu tazminattan vazgeçmesi için bir jest olduğu yönünde algılandı.
 
İşte yapılan o açıklama;
 
Türkiye’de gerek saha içi gerekse saha dışındaki ilkeli duruşuyla adından her zaman söz ettiren genç jenerasyonun önemli isimlerinden Tolunay Kafkas’ın Türk futbolundaki yeri göz ardı edilemeyecek kadar önemlidir. Futbol yaşantısına gerek oyunculuğu gerekse teknik adamlığı döneminde sığdırdığı başarılar hepimizin malumudur. Futbolculuğu döneminde kariyerinin en parlak dönemini yaşadığı Trabzonspor’da, gerçek bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu gibi davranarak taraftarlarımızın kalbinde ayrı bir yer edinmiştir. Sahadaki hırsı, haksızlığa karşı tutumu ve başarı için gösterdiği gayret hala hafızalarımızdadır. Yıllar sonra “hep hayalimdi” dediği Trabzonspor’daki teknik direktörlük süreci talihsiz bir şekilde sonuçlanmıştır. Bu şekilde bir ayrılış ne Trabzonspor, ne de Tolunay Kafkas tarafından hak edilmemiştir. Evini ve eşini Trabzon’dan seçen Tolunay Kafkas’ın Trabzonspordan ayrılışı aşamasında yaşamış olduğu üzüntüyü, üzüntümüz olarak görüyor başarılı kariyerinin artarak devamını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor