Trabzonspor'dan taraftara önemli uyarı

Trabzonspor Kulübü, Differdange 03 ile oynayacak maç öncesi taraftarlara çeşitli uyarılarda bulundu. TFF ve UEFA Talimatları gereği statlarda meşale yakmanın, yanıcı ve yakıcı maddeler sokmanın, sahaya konfeti, su şişesi ile benzeri maddeler atmanın yanı

Trabzonspor'dan taraftara önemli uyarı
Trabzonspor Kulübü, Differdange 03 ile oynayacak maç öncesi taraftarlara çeşitli uyarılarda bulundu.
 
TFF ve UEFA Talimatları gereği statlarda meşale yakmanın, yanıcı ve yakıcı maddeler sokmanın, sahaya konfeti, su şişesi ile benzeri maddeler atmanın yanı sıra koltuk kırmanın, merdiven boşluklarına oturmanın ve kötü tezahüratta bulunmanın yasak olduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
 
"Ayrıca takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur. Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz."
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler