Trabzonspor'dan "sosyal" hamle

Trabzonspor artık çağa uyuk uydurmaya karar verdi. Bordo mavili kulüp bu ay sonu itibariyle internette önemli adımlar atacağını açıkladı.   Kulübünün tasarımı yenilenen web sitesinin ay sonunda açılacağı, ayrıca youtube üzerinden video paylaşımı yapacağı,

Trabzonspor'dan "sosyal" hamle
Trabzonspor artık çağa uyuk uydurmaya karar verdi. Bordo mavili kulüp bu ay sonu itibariyle internette önemli adımlar atacağını açıkladı.
 
Kulübünün tasarımı yenilenen web sitesinin ay sonunda açılacağı, ayrıca youtube üzerinden video paylaşımı yapacağı, e-dergi ile mobil taraftar uygulaması başlatılacağı bildirildi.
 
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, iletişim alanındaki projelerle ilgili çalışmaların tamamlandığı belirtilerek, "Buna göre, web sitemiz mayıs sonunda taraftarımızla buluşacak. Kulübümüzün neredeyse tüm yapılanmasına ait içeriklerin sunulacağı sitede, kulüp tarihinden formalar hakkındaki bilgilere, sporcu ve teknik direktörlerin biyografilerine kadar birçok konuya rahatlıkla ulaşılabilecek." ifadesi yer aldı.
 
Açıklamada, sitenin tasarımında bordo-mavi renklerin takım fotoğrafları ile uyum içinde kullanıldığı vurgulanarak, şunlar kaydedildi:
 
"Taraftarımız, kullanıcı dostu tasarımı sayesinde siteden, Trabzonspor Radyosu'na, Trabzonspor'a ait videolara, fotoğraflara, marşlara ve renklerine gönül verdiği kulübümüz hakkında aradığı her şeye kolayca ulaşabilecek. Sosyal medya entegrasyonları sayesinde içerikler paylaşılabilecek. Taraftarların interaktif ortamda eğlenceli dakikalar geçireceği oyunlar ise ilerleyen günlerde web sitesine eklenecek. Takımımızın oynadığı maçlara yönelik istatistikler ısı haritalarıyla birlikte taraftarlarımıza sunulacak. Yenilenen web sitesi, grid tasarım özelliği sayesinde duyarlı ara yüze kavuşacak ve taraftarlarımıza tüm cihazlarda sorunsuz ve hızlı bir şekilde giriş yapılabilen bir portal deneyimi sunacak. Duyarlı özelliği ile Türkiye internet trafiğinin yüzde 35'ini oluşturan mobil internet kullanımından maksimum trafiğin, yeni web sitesine çekilebilmesi hedefleniyor."
 
Web sitesinin teknik özellikleri hakkında çeşitli bilgilerin yer aldığı açıklamada, video paylaşım sitesi youtube üzerinden kanal oluşturulması uygulamasında da sona yaklaşıldığı belirtildi.
 
Açıklamada, uygulamanın 1 Temmuz'da hayata geçirileceğine işaret edilerek, şöyle denildi:
 
"Dünyanın her yerindeki taraftarlarımızın takımına kolayca ulaşımını sağlayacak youtube kanalımızda antrenmanlar canlı izlenebilecek. Futbolcularımızın röportajlarının yer alacağı kanalda çok sayıda içeriğimiz de bulunacak. Takımımızın her türlü aktivasyonu taraftarlarımıza anında aktarılacak. 1 Temmuz'dan itibaren dergimize dijital ortamdan, dünyanın her yerindeki taraftarlarımız gerek web, gerekse mobil uygulama üzerinden rahatlıkla ulaşabilecek. Mevcut dergi abonelerimize yönelik ayrı çalışma yapıyoruz. Bununla ilgili duyuruları da önümüzdeki günlerde taraftarlarımıza aktaracağız."
 
Taraftarların en güncel haberlere anında ulaşabileceği mobil taraftar uygulamasının ise 1 Ağustos'ta hayata geçirileceğinin ifade edildiği açıklamada, uygulama sayesinde takım ve maç istatistiklerinin de anlık takip edebileceğine dikkat çekildi.
 
Açıklamada, yeni nesil teknolojilerle taraftarların maç atmosferine her an dahil olacaklarına işaret edilerek, şu ifadelere yer verildi:
 
"İstatiksel verilerle takım ve oyuncularla ilgili tüm verilere anlık ulaşılabilecek. Anlık skor takibi yapabilecek. Taraftarlarımız ayrıca kendi aralarında mesajlaşma yapabilecekleri bir platforma da kavuşacak. Radyo Trabzonspor ile ilgili çalışmalar da sürüyor. Web üzerinden yayına başlayacak olan Radyo Trabzonspor'un mobil platformda hem IOS hem de Android uygulamaları da olacak. Aynı zamanda Trabzonspor resmi sitesinden de entegrasyonu yapılan radyomuzun çalışmaları tamamlandığı anda açılış tarihi taraftarlarımıza duyurulacak."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor