Trabzonspor'dan sonra 7. durak!

Trabzonspor'da bir dönem taraftarın sevgilisiydi... Top ayağına geldiğinde tribünler coşuyordu... Yattara'dan sonra en çok sevilen oldu,üstelik bir senede. Bahsettiğimiz isim tahmin edeceğiniz üzere Jaja Coelho. Trabzonspor'un son şampiyon olduğu 2010-11

Trabzonspor'dan sonra 7. durak!

Trabzonspor'da bir dönem taraftarın sevgilisiydi...

Top ayağına geldiğinde tribünler coşuyordu... Yattara'dan sonra en çok sevilen oldu,üstelik bir senede. Bahsettiğimiz isim tahmin edeceğiniz üzere Jaja Coelho.

Trabzonspor'un son şampiyon olduğu 2010-11 sezonunda bordo mavililerin formasını giyen Jaja Celho şimdilerde yeniden döndüğü Belçika'da top koşturmaya başladı.

Bordo mavili ekipte oynadığı her karşılaşmada taraftara ayrı bir zevk veren yetenekli futbolcu Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra bir türlü dikiş tutturamadı. Bordo mavili takımın ardından 7 ayrı takıma giden ancak aradığını bulamayan Brezilyalı oyuncunun kariyerindeki 17. durak Lokoren oldu. Ekim ayının başında Belçika ekibine transfer olan Jaja takımıyla 1 maçta forma giyebildi.

DEĞERİ ERİDİ

24 yaşındayken geldiği Trabzonspor'da 6.5 milyon Euro değeri olan Jaja, 29 yaşında transfer olduğu Lokoren'de 1 Milyon Euro'ya kadar geriledi.

Jaja Trabzonspor'da oynadığı 2010-11 sezonunda 33 maçta 14 gol 3 asist yaparak taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor