Trabzonspor'dan o taraftara jest

Sivasspor'la oynayacağı karşılaşma için kente gelen Trabzonspor'u, 27 kilometre yürüyerek havaalanında tek başına karşılayan Muzaffer Usta'ya Trabzonspor tarafından imzalı forma ve Fenerbahçe maçının bileti hediye edildi.    Cumhuriyet Üniversitesi Edebiy

Trabzonspor'dan o taraftara jest
Sivasspor'la oynayacağı karşılaşma için kente gelen Trabzonspor'u, 27 kilometre yürüyerek havaalanında tek başına karşılayan Muzaffer Usta'ya Trabzonspor tarafından imzalı forma ve Fenerbahçe maçının bileti hediye edildi. 
 
Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Alman Dili ve Edebiyatı 2'nci sınıf öğrencisi Trabzonlu Muzaffer Usta, 2 gün önce Sivas'a gelen Trabzonspor kafilesini Sivas Nuri Demirağ havaalanında tek başına karşılamıştı. 22 yaşındaki Usta, havaalanına giden servisi kaçırdığı için 27 kilometre mesafeyi 5 saat yürüyerek alana gelmiş ve bu vefasıyla dikkat çekmişti. Dün akşam Medicana Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmayı misafir takım tribününden izleyen Usta'ya Trabzonspor yönetiminden bir jest geldi. Trabzonspor yönetimi bu vefalı taraftarına, Trabzon'da oynanacak Fenerbahçe maçı için bilet ve imzalı forma hediye etti. 
 
12-032.jpg
 
MUZAFFER USTA: "AMACIMA ULAŞTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"
 
Takımı karşıladıktan sonra yaşananları anlatan Usta, "İsim vermek istemiyorum ama yönetimden birisi beni aradı. Bana forma hediye edeceklerini söylediler. İmzalı forma aldım. Trabzonspor Sportif Direktörlüğü'nde de birisi aradı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için VIP A bloktan bilet hediye ettiler bana. Sağolsunlar ulaşım paramı da karşılayacaklar. Amacıma ulaştığım için çok mutluyum. Her zaman dediğimiz gibi, bize her yer Trabzon. Her türlü deliliği yaparız Trabzon için." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler