Trabzonspor'dan Muhammet Demir mesajı

Son haftalardaki performansı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Muhammet Demir'e, Asım Örem destek oldu.   Devre arası transfer döneminde Gaziantepspor’dan kadroya dahil edilen Muhammet Demir, Bordo-Mavili formayla çıktığı 8 resmi maçta yalnızca 1 gol ka

Trabzonspor'dan Muhammet Demir mesajı
Son haftalardaki performansı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Muhammet Demir'e, Asım Örem destek oldu.
 
Devre arası transfer döneminde Gaziantepspor’dan kadroya dahil edilen Muhammet Demir, Bordo-Mavili formayla çıktığı 8 resmi maçta yalnızca 1 gol kaydedebilmiş, Gaziantep formasıyla 18 maçta 7 gol atan yıldız oyuncu eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.
 
Yaşadığı şanssız sakatlık ve hemen ardından geçirdiği ağır grip sonrası bir türlü beklenen ritmi yakayalamayan 24 yaşındaki oyuncuya yönetim sahip çıktı.
 
'HIRSININ KARŞILIĞINI ALACAK'
 
Son haftalarda sıkıntı yaşayan Muhammet Demir ile ilgili bir açıklama yapan Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, genç oyuncuya güvenlerinin tam olduğunun altını çizdi.
 
Karadeniz futbolunun hırslı yapısının Muhammet’te bulunduğunu belirten Örem, “Bir adaptasyon süreci geçiriyor. Grip ve sakatlık onu çok yordu. Stresli maçlarımız da üzerine eklenince sorun yaşaması normal. Şu an hem sağlık hem de futbol açısından her günün üzerine koyarak ilerliyor. Çok istekli ve arzulu. Bu mücadelesinin karşılığını alacağını düşünüyorum” diye konuştu.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor