Trabzonspor'dan kısa kısa

28 ŞUT, 13 İSABET GOL YOK! Bordo-mavililer, maç boyunca Rizespor kalesine 28 şut çekerken 13 kez isabet sağladı. Fırtına, böylece sezonun isabetli şut rekorunu kırarken maçı gol atamadan bitirdi. Karadeniz ekibi ayrıca 14 kez korner kullandı. Ç.Rizespor k

Trabzonspor'dan kısa kısa

28 ŞUT, 13 İSABET GOL YOK!

Bordo-mavililer, maç boyunca Rizespor kalesine 28 şut çekerken 13 kez isabet sağladı. Fırtına, böylece sezonun isabetli şut rekorunu kırarken maçı gol atamadan bitirdi. Karadeniz ekibi ayrıca 14 kez korner kullandı. Ç.Rizespor kalecisi Itandje biri penaltıdan, 7 önemli kurtarış ile yine sezonun bu alanda en yüksek değerine ulaştı.

ONUR ETKİSİZ KALDI

Trabzon'da bu sezon sorunlu günler geçiren Onur Recep Kıvrak, kötü performansını Çaykur Rizespor karşısında da sürdürdü. Rakibin bulduğu gollerde etkisiz kalan tecrübeli kaleci, ligde 14'üncü golünü yedi. Bu sezon 11 maçta görev alan Onur, 3 maçta kalesini gole kapattı. Fırtına, milli kalecinin oynadığı 11 maçta 5 galibiyet, 5 yenilgi, 1 beraberlik elde etti.

MBİA: HAKKIMIZ YENDİ

Bordo-mavili takımın yıldızı Mbia, maç sonrası hakemlere isyan etti. Mbia, "Çok baskılı oynadık, fazla gol fırsatı bulduk ama değerlendiremedik. Futbol böyledir atamadığınız zaman hesabını ödüyorsunuz. Futbola her zaman saygı duymak gerekiyor. Benim pozisyon penaltı olduğunu düşünüyorum. Hakemler de insan, onlar da hata yapabilirler ama hakkımız yendi" ifadesini kullandı.

ESTEBAN YOK, ÇAYKUR RİZE'DE 3 DEĞİŞİKLİK

Bordo-mavili takımda ailevi sorunları gidermek için izin isteyerek gittiği ülkesinden 15 gün önce dönen kaleci Esteban, Eskişehirspor maçının ardından dün de kadroya giremedi. Tekelioğlu'nun daha formda gördüğü için genç kaleci Uğurcan'ı kadroya aldığı öğrenildi. Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman ise geçen hafta deplasmanda oynanan Mersin kadrosunda 3 değişiklik yaptı. Makiadi'nin yerine Robin Yalçın, Tuszynski'nin yerine Sercan Kaya, Mehmet Akyüz'ün yerine de Ahmet İlhan forma giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler