Trabzonspor'dan flaş açıklama!

Trabzonspor futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, Antalyaspor maçı öncesinde takımdaki sakat, cezalı ve milli takım kamplarına davet edilen oyuncularla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.   Spor Toto Süper Ligi’nin 33. haftasında Trabzonspor'un deplasma

Trabzonspor'dan flaş açıklama!
Trabzonspor futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, Antalyaspor maçı öncesinde takımdaki sakat, cezalı ve milli takım kamplarına davet edilen oyuncularla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
 
Spor Toto Süper Ligi’nin 33. haftasında Trabzonspor'un deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçı kafilesine genç oyuncuları da katarak gittiklerini ifade eden Büyükaydın, “Cezalı olan Aykut Demir'in yanısıra izinli olan Onur ve Bosingwa ile sakatlıkları süren Douglas, Musa, Muhammet Demir, Akakpo ve Ramazan kadroya dahil edilmediler. Yaklaşan Avrupa Şampiyonası öncesi takımımızdan Erkan Zengin, Esteban ve Akakpo ise ülkelerinin milli takım kamplarına davet edildiler. Her şeye rağmen kadromuza kattığımız genç oyuncularımızla birlikte geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor karşısında sergilediğimiz futbolu yeniden ortaya koyarak önce Antalya deplasmanından ardından da Kasımpaşa ile oynayacağımız son lig maçından 3 puan alarak sezonu tamamlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler