Trabzonspor'dan Dev Takas Girişimi!

 Devre arasında takımı güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Rusya'da Spartak Moskova forması giyen Serdar Taşçı takası için kolları sıvadı. Bordo-mavililerin, geldiği günden bu yana bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Douglas'ı Serdar'a karşılık Rus

Trabzonspor'dan Dev Takas Girişimi!

 Devre arasında takımı güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Rusya'da Spartak Moskova forması giyen Serdar Taşçı takası için kolları sıvadı. Bordo-mavililerin, geldiği günden bu yana bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Douglas'ı Serdar'a karşılık Rus temsilcisine teklif etti.

Spartak Moskova, sözleşmesi 2017'de bitecek olan Serdar'ı göndermek istemese de Türkiye ile Rusya arasındaki gerginlik, Türk bayrağının Spartak tribünleri tarafından yakılması Serdar'ı çileden çıkardı. Moskova'da rahatlıkla sokakta bile yürüyemeyen Serdar için bir başka avantaj ise ailesinin Trabzonlu olması ve babasının da Trabzonspor'da forma giymesini çok istemesi.(Fotospor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler