Trabzonspor'dan Burak Yılmaz'a açık kapı

Galatasaray Burak Yılmaz'ı Pekin Guoan'a sattı. Sarı-kırmızılı ekipten şimdiye kadar KAP'a yapılan tek açıklama ise, "görüşmelerin başladığı" yönünde. Trabzonspor'un gözü ise Burak için yapılacak resmi açıklamada. Çünkü Burak Yılmaz'ın transferinden Galat

Trabzonspor'dan Burak Yılmaz'a açık kapı

Galatasaray Burak Yılmaz'ı Pekin Guoan'a sattı. Sarı-kırmızılı ekipten şimdiye kadar KAP'a yapılan tek açıklama ise, "görüşmelerin başladığı" yönünde. Trabzonspor'un gözü ise Burak için yapılacak resmi açıklamada. Çünkü Burak Yılmaz'ın transferinden Galatasaray'ın kasasına girecek olan paranın yüzde 25'inin ortağı Trabzonspor. 8 milyon Euro'nun 2 milyon Euro'sunun Trabzonspor'un kasasına girme süresi ise paranın Galatasaray'ın hesabına geçmesini takip eden 48 saat.

''Kapımız sana her zaman açık''

Burak Yılmaz'ın Çin'in Pekin Guoan takımıyla anlaştığının ortaya çıkmasından sonra golcü oyuncuyu arayan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta kendisine kulübe olan katkılarından dolayı teşekkür etmişti. Burak Yılmaz'ın düzenlemek istediği basın toplantısının, Galatasaraylı abiler tarafından, "dönmeyecekmiş gibi konuşma. Çin'de yapamazsan dönüp dolaşacağın yer Galatasaray'dır" uyarıları ile iptal edildiği ortaya çıkmıştı. Bu haberler çıkınca Usta'nın bir kez daha Burak'ı aradığı ve "Trabzonspor'un kapısı sana her zaman açık" dediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler