Trabzonspor'dan bomba Emenike açıklaması!

Trabzonspor için bugün ortaya atılan bir transfer iddiası oldukça tepki toplamıştı. İddiaya göre bonservisi Fenerbahçe'de olan Emenike'nin Trabzonspor'un gündeminde olduğu öne sürülmüştü.   Konuyla ilgili olarak  Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın

Trabzonspor'dan bomba Emenike açıklaması!
Trabzonspor için bugün ortaya atılan bir transfer iddiası oldukça tepki toplamıştı. İddiaya göre bonservisi Fenerbahçe'de olan Emenike'nin Trabzonspor'un gündeminde olduğu öne sürülmüştü.
 
Konuyla ilgili olarak  Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın çok konuşulacak ve Fenerbahçelileri oldukça kızdıracak bir açıklama yaptı.
 
Emenike'yi transfer edecekleri yönündeki iddiaları yalanlayan Aydın Emenike'nin Trabzonspor'a karşı şike yaptığını söyleyerek, "Emenike iddiaları yalan tabii ki. Trabzonspor'a karşı şike yapmış (Emenike) oyuncuyu mu transfer edeceğiz" dedi.
 
Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor hakkında da konuşan Aydın, Emre Mor ile ilgilendiklerini ancak kendisinin Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığını ifade ederek, "Emre Mor'dan scout ekibimizin haberdar olmadığını iddia etmiş zavallı cahil müsveddeler. Emre söylediği gibi Türkiye'ye gelmedi, başarılar" şeklinde bir tweet attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor