Trabzonspor'dan biletlere yüzde yüz zam!

NAPOLİ 500, DİFFERDANGE 1000 LİRAUEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu maçında 16 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Lüksemburg temsilcisi Differdange 03 takımını ağırlayacak olan Trabzonspor, bu maçın bilet satışını sürdür

Trabzonspor'dan biletlere yüzde yüz zam!
NAPOLİ 500, DİFFERDANGE 1000 LİRA
UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu maçında 16 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Lüksemburg temsilcisi Differdange 03 takımını ağırlayacak olan Trabzonspor, bu maçın bilet satışını sürdürüyor. Ancak Differdange maçının bilet fiyatlarının geçen sezonki Avrupa kupası maçlarına göre yüzde 100 zamlı olması dikkat çekiyor.
 
Avrupa kupalarında son olarak sahasında 19 Şubat’ta UEFA Avrupa Ligi 2'nci Tur karşılaşmasında İtalyan temsilcisi Napoli ile karşılaşan Trabzonspor, sahadan 4-0 yenik ayrılmıştı. Bordo mavili kulüp, bu maçın biletlerini kale arkası 10, Maraton 20, kapalı 30-40, VIP 100, VIP Özel 500 liradan satışa çıkarmıştı.
 
KADRO AYNI, BİLETLER ZAMLI
Yeni sezonda şu ana kadar sadece Stephane M’Bia, Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ’ı kadrosuna katan, Cavanda’yla ise prensip anlaşmasına varan Trabzonspor, bu oyuncuların yanı sıra Özer, Cardozo, Bourceanu gibi futbolcuların da UEFA listesine yazılmadıkları için forma giyemeyecekleri Differdange maçında zamlı bilet uygulaması yaptı.
 
Bordo mavili taraftarlar Perşembe akşamı Avni Aker’de sezonun açılış maçını yapacak olan takımlarını, kale arkası için 20, maraton tribünü için 40, kapalı tribün için 60-80, VIP tribün için 200, VIP Özel tribünü için ise bin lira ödeyerek izleyebilecek.
 
TARAFTARLARDAN ELEŞTİRİ
Trabzonsporlu taraftarlar, geçen sezon Avrupa kupalarında uygulanan bilet fiyatlarıyla bu sezon uygulanan fiyatlar arasındaki farka anlam veremediklerini belirterek, “Piyasa değeri 270 milyon euroya ulaşan Napoli’yi seyrettiğimiz fiyatlar, 2.5 milyon euroluk Differdange’yi izleyeceğimiz fiyata göre yarı yarıya daha ucuzdu. Yönetimin bu uygulamasına anlam veremedik” dedi. Trabzonspor yönetiminin ise, bayram tatili ve özellikle gurbetçilerin Trabzon’da bulunması nedeniyle bilet fiyatlarını zamlı uyguladığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor