Trabzonspor’dan Ambrabat atağı

Trabzonspor transferde atağa kalktı.Bordo mavililer Stephane M’bia transferinde mutlu sona ulaşmasının ardından bonservisi Galatasaray’da bulunan Amrabat için girişimlerini hızlandırdı.Amrabat’ı kadroya katmak için yoğun çaba sarfeden Trabzonspor’da Sport

Trabzonspor’dan Ambrabat atağı

Trabzonspor transferde atağa kalktı.

Bordo mavililer Stephane M’bia transferinde mutlu sona ulaşmasının ardından bonservisi Galatasaray’da bulunan Amrabat için girişimlerini hızlandırdı.

Amrabat’ı kadroya katmak için yoğun çaba sarfeden Trabzonspor’da Sportif Direktör Süleyman Hurma son durumu Haber61’e değerlendirdi.

Galatasaray’la görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Hurma Haber61’e yaptığı açıklamada” Amrabat için girişimlerimiz devam ediyoruz. Onu kadromuza katmak istiyoruz. Amacımız bir an önce bu transferi sonlandırmak” ifadelerini kullandı.

Basında çıkan transfer iddialarına da yanıt veren Hurma “Hemen her gün yeni bir isim yazılıyor. Benim fıtratımda bir oyuncuyu almak var, sırf iş olsun diye açıklama da yapmam” dedi.

Tuncay LAKOT / Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor