Trabzonspor'dan Aker'de tarihi fark

Trabzonspor Spor Toto Süper lig'in son haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelirken maç şok bir skorla sona erdi. Hüseyin Avni Aker stadında saat 20:00'de başlayan, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle Trabzonspor genç oyuncuların

Trabzonspor'dan Aker'de tarihi fark

Trabzonspor Spor Toto Süper lig'in son haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelirken maç şok bir skorla sona erdi.

Hüseyin Avni Aker stadında saat 20:00'de başlayan, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle Trabzonspor genç oyuncuların fazla olduğu bir kadro ile çıktığı maçta bordo mavililer 6-0'lık ağır bir yenilgi aldı.

AVNİ AKER TARİHİNDE YOK

Geçtiğimiz hafta Antalyaspor'dan 7 gol yiyerek tarihinin en kötü maçlarından birine imza atan Trabzonspor'un Hüseyin Avni Aker'de aldığı bu mağlubiyet şok etkisi yarattı. 

Trabzonspor Avni Aker'de en farklı mağlubiyetini 2001-2002 sezonunun 18. haftasında Beşiktaş'a 5-0 mağlup olarak almıştı. Bu karşılaşma Beşiktaş'ın 5-0 öne geçmesi sonrasında çıkan saha olayları nedeniyle tatil edilmiş ve bu skorla tescil edilmişti.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor