Trabzonspor'dan 2 transfer

Trabzonspor  Medical Park yerli transferde,  geçtiğimiz sezon Murat Bey Uşak Sportif'te oynayan  Hakan Demirel ile Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde Gelişim Koleji forması giyen 2.00 boyundaki Gani Erdi Gülaslan ile anlaşmaya vardı.Uşak Sportif'te başarılı bi

Trabzonspor'dan 2 transfer

Trabzonspor  Medical Park yerli transferde,  geçtiğimiz sezon Murat Bey Uşak Sportif'te oynayan  Hakan Demirel ile Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde Gelişim Koleji forması giyen 2.00 boyundaki Gani Erdi Gülaslan ile anlaşmaya vardı.

Uşak Sportif'te başarılı bir sezon geçiren  29 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu Hakan Demirel, daha önce Fenerbahçe Ülker, Erdemirspor, Darüşşafaka Cooper Tires, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ve Tofaş’ta oynamıştı.

1994 doğumlu forvet  pozisyonunda görev yapan 2.00 boyundaki  Gani Erdi Gülaslan ise Basketbola Bornova Belediyesi'nde başlayıp,  sırasıyla Göztepe Sportif, Aliağa Petkim ve Özel Gelişim Koleji formalarını giymişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor