Trabzonspor’da yeni yönetimin yüzü gülmedi

5-6 Aralık tarihlerinde yapılan kongre ile Trabzonspor Başkanı seçilen Muharrem Usta ve yönetim kurulu kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara odaklanırken sportif başarı ikinci planda tutuldu.   Gelecek sezon yeni yapılanma gerçekleştirilerek şampi

Trabzonspor’da yeni yönetimin yüzü gülmedi
5-6 Aralık tarihlerinde yapılan kongre ile Trabzonspor Başkanı seçilen Muharrem Usta ve yönetim kurulu kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara odaklanırken sportif başarı ikinci planda tutuldu.
 
Gelecek sezon yeni yapılanma gerçekleştirilerek şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulma planları yapılıyor. 
 
Bordo mavililer Hacıosmanoğlu’nun başkanlığı döneminde çıkılan 13 maçta 5 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Bu sonuçlarla 17 puan toplayan bordo mavililer 9. sırada yer aldı. Muharrem Usta’nın göreve başlamasından sonra ise Trabzonspor 16 karşılaşmada 6 galibiyet 8 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Bu maçlarda 20 puan toplayan bordo mavililer 37 puanla 11. Sırada kendine yer buldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor