Trabzonspor'da Yanal Hurma çatışması!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal ve Sportif Direktör Süleyman Hurma arasında transfer edilecek futbolcular konusunda görüş ayrılığı olduğu ileri sürüldü.Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal’ın tatile çıkmadan önce verdiği 30 kişilik liste üz

Trabzonspor'da Yanal Hurma çatışması!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal ve Sportif Direktör Süleyman Hurma arasında transfer edilecek futbolcular konusunda görüş ayrılığı olduğu ileri sürüldü.

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal’ın tatile çıkmadan önce verdiği 30 kişilik liste üzerinden çalışmaları yürütmesi beklenen sportif direktör Süleyman Hurma’nın, Hakan Arıkan, Okay Yokuşlu ve Alper’in transfer edilmesinin ardından bir dönem Kayserispor forması giyen Amrabat’ı transfer etmek için girişimlere başlaması, Trabzonspor’un büyük ilerleme kaydettiği Stephen M’Bia’nın Yanal’ın verdiği listede olmadığı iddiaları, yetki çatışmasını gündeme getirdi.

Açık olarak konuşulmasa bile Ersun Yanal’ın bu konudan rahatsız olduğu ve kendi istediği futbolcuların transfer edilmesi için Başkan Hacıosmanoğlu ile görüşme yaptığı vurgulandı. Hacıosmanoğlu’nun ise gelişmeler karşısında transfer çalışmalarının aksamaması için şimdilik sessiz kaldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor