Trabzonspor'da yabancılara özel hayat takibi şok etti

Trabzonspor'da kötü gidişin nedenleri araştırılırken Son Nokta gazetesinden çok konuşulacak bir iddia gündeme getirildi. Gazeteye göre Trabzonspor'da yabancı futbolcuların özel hayatları incelemeye alındı ve sonuç şok etti. İşte Son Nokta'nın iddiası; Tra

Trabzonspor'da yabancılara özel hayat takibi şok etti

Trabzonspor'da kötü gidişin nedenleri araştırılırken Son Nokta gazetesinden çok konuşulacak bir iddia gündeme getirildi. Gazeteye göre Trabzonspor'da yabancı futbolcuların özel hayatları incelemeye alındı ve sonuç şok etti.

İşte Son Nokta'nın iddiası;

Trabzonspor'da özellikle Osmanlı maçındaki kötü tablonun nedeni yabancı oyuncuların özel hayatlarına dikkat etmemelerine bağlandı. Alınan bilgiye göre Marko Marin ve Cardozo dışındaki yabancı isimler takibe alındı. Oyuncuların oturdukları siteler inceleniyor. Sitelere kimler giriyor kimler çıkıyor?

Trabzonspor'da yönetim kurulunun yaptığı araştırmalarda elde ettiği bilgiler herkesi şok etti. Yönetime verilen raporda özellikle  Constant'ın başını çektiği yabancı oyuncuların özel hayatlarına dikkat etmedikleri belirtiliyor. Konuyla ilgili Sportif Direktör Süleyman Hurma'dan alınan rapor değerlendiriliyor.

Yönetime verilen raporda oyunculara sürekli mesaj atılarak ya da oturdukları sitedeki bazı görevlilerin "İhtiyaçlarınızı görürüz" şeklindeki yaklaşımlarda bulundukları ifade ediliyor. Konuyla ilgili yorum yapmak istemeyen bir yönetici " Ersun Yanal  haklı çıktı. Bazıları özel hayatlarına dikkat edecek. Maddiyat sorunu yok. Mersin İ.Yurdu da para ödemiyor ama Galatasaray'ı İstanbuk'da parçalıyor. Bizimkiler ayakta duramıyor. Pilleri bitmiş,şarzları yok" diye tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler