Trabzonspor'da transfere yeni engel!

Gelecek sezon için yeni bir kadro yapılanması hazırlığında olan Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken sıkıntılar yaşanmaya da devam ediyor.   Günebakış'ın haberine göre; Hem mali sorunlar hem de göndermek istediği oyuncuları göndermekte sorun yaş

Trabzonspor'da transfere yeni engel!
Gelecek sezon için yeni bir kadro yapılanması hazırlığında olan Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken sıkıntılar yaşanmaya da devam ediyor.
 
Günebakış'ın haberine göre; Hem mali sorunlar hem de göndermek istediği oyuncuları göndermekte sorun yaşayan Trabzonspor’un önüne şimdi de ülkemizde yaşanan terör olayları ve yaşanan bombalı saldırılar çıktı. Bu saldırılar sonrası birçok yabancı oyuncunun Türkiye’ye karşı olan bakış açısının değiştiği belirtildi.
 
Trabzonspor yönetiminin gelecek yılki kadrosuna kazandırmak istediği önemli bir oyuncu ile görüşme yaptığı ve ilk etapta prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. Sonrasında imza aşamasına gelen transferde İstanbul’da yaşanan bombalı saldırı sonrasında yeniden pürüz çıktığı öğrenildi. Trabzonspor’a prensipte ‘evet’ diyen, imza atmak istediğini söyleyen ve ailesi ile Türkiye’ye gelecek olan oyuncunun İstanbul’da yaşanan olay sonrası düşünmek için yeniden süre istediği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor