Trabzonspor'da transfer bekleyenlere kötü haber!

Trabzonspor'da Sportif direktör Süleyman Hurma da dün kulüp içerisinde yaşanan belirsizlik ortamında transfer yapmayacaklarını belirtti. Hurma, "Başkanımız ne diyorsa odur. Kendisinin yaptığı, 'Transfer çalışmalarını dondurduk' açıklamasından bilgim var.

Trabzonspor'da transfer bekleyenlere kötü haber!
Trabzonspor'da Sportif direktör Süleyman Hurma da dün kulüp içerisinde yaşanan belirsizlik ortamında transfer yapmayacaklarını belirtti.
 
Hurma, "Başkanımız ne diyorsa odur. Kendisinin yaptığı, 'Transfer çalışmalarını dondurduk' açıklamasından bilgim var. Başkanla da konuştum. Kendisi yöneticilerle durumu değerlendirip bir karar verecekler. Belirsizlik varsa transfer olmaz" dedi. Hurma, teknik direktör Ersun Yanal ile bir transfer değerlendirmesi yaptıklarını da ifade ederek şunları söyledi: 
 
BEKLEMEDEYİZ 
"Hocamız geldi görüşmemizi yaptık. Ama son yaşananlar her şeyin önüne geçti. Beklemeye geçtik. Sonuçta yönetimin bilgisi ve kararıyla transfer çalışmalarını yapıyoruz. Bugün yarın yol haritasının netleşeceğini düşünüyorum. Ancak bu iş netleşinceye kadar beklemeye geçmiş durumdayız. Umarım en kısa zamanda bu belirsizlik sona erer ve her şey yoluna girer."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor