Trabzonspor'da Tekelioğlu çözüm arıyor

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu sahasında Gençlerbirliği’ni ağırlayacak olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, takımdaki sol bek sıkıntısını çözmek için düğmeye bastı. Tekelioğlu, Şota döneminde hiçbir maçta forma şansı bulamayan Musa Niza

Trabzonspor'da Tekelioğlu çözüm arıyor

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu sahasında Gençlerbirliği’ni ağırlayacak olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, takımdaki sol bek sıkıntısını çözmek için düğmeye bastı.

Tekelioğlu, Şota döneminde hiçbir maçta forma şansı bulamayan Musa Nizam ile kulübeye hapsolan Alper Uludağ’ı özel olarak bu maça hazırlıyor.  Constant’ın istikrarsız bir performans sergilemesi nedeniyle bu oyuncuyu kulübeye çekmeyi planlayan Tekelioğlu’nun Alper veya Musa’dan birini Gençlerbirliği maçında 11’de oynatması bekleniyor. Bu arada Tekelioğlu’nun göreve gelmesinin ardından bu oyunculardaki istek ve arzunun da arttığı gözlendi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor