Trabzonspor'da sıra Güray'da

Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, kadrosuna katmak istediği diğer isim olan Akhisar Belediyespor'lu Güray Vural'da da mutlu sona yaklaştı.   Kulüplerin yapılan pazarlıklar sonucunda büyük ölçüde anlaşmaya vardığı belirtiliyor. Bordomavili takı

Trabzonspor'da sıra Güray'da
Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, kadrosuna katmak istediği diğer isim olan Akhisar Belediyespor'lu Güray Vural'da da mutlu sona yaklaştı.
 
Kulüplerin yapılan pazarlıklar sonucunda büyük ölçüde anlaşmaya vardığı belirtiliyor. Bordomavili takımın bu transfer için Akhisar Belediyespor'a 2 futbolcu ve bir miktar para vereceği öğrenildi. Trabzonspor'a gelmek için gün sayan Güray Vural'ın transferinin bir kaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.
 
'Benim için gurur olur' 
Güray daha önce yaptığı açıklamada, kulüplerin anlaşmasını beklediğini belirterek, "Trabzonspor'da oynamak benim için gurur olur. İnşallah transferim gerçekleşir" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor