Trabzonspor'da şımarmak yok

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, lige iyi başladıklarını, aynı ciddiyetle devam etmeleri gerektiğini söyledi. Güney, "Üç maçlık performansımız oldukça iyiydi. Akhisar maçını da alsaydık daha iyi olacaktı ama bunu telafi edebiliriz. Erken havaya g

Trabzonspor'da şımarmak yok
Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, lige iyi başladıklarını, aynı ciddiyetle devam etmeleri gerektiğini söyledi. Güney, "Üç maçlık performansımız oldukça iyiydi. Akhisar maçını da alsaydık daha iyi olacaktı ama bunu telafi edebiliriz. Erken havaya girmemek lazım. Ciddiyetle devam etmeliyiz" dedi. 
 
OKAY&MBİA MÜTHİŞ 
Transferde doğru işler yaptıklarını kaydeden Güney, "Okay ve Mbia şu ana kadar müthiş bir performans sergiledi. Tüm oyuncular performans olarak üst düzeyde. Bu da bizi umutlandırıyor" diye konuştu. Güney, sponsorluk için görüşmelerinin sürdüğünü, başarı geldikçe sponsorların da geleceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor