Trabzonspor'da sıkıntılı günler!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta evinde Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, dün de Osmanlıspor'a 3-1 mağlup olarak sıkıntılı bir döneme girdi. Bordo-mavililer son 2 haftada 6 puan kaybederek zirve yarışında yara aldı. Spor Toto Süper Lig'in

Trabzonspor'da sıkıntılı günler!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta evinde Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, dün de Osmanlıspor'a 3-1 mağlup olarak sıkıntılı bir döneme girdi. Bordo-mavililer son 2 haftada 6 puan kaybederek zirve yarışında yara aldı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk 4 haftasında Bursaspor, Beşiktaş ve Kayserispor galibiyetleri alan Akhisar Belediyespor ile berabere kalarak yenilgisiz bir dönem geçiren Trabzonspor, son 2 haftada aldığı Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetleriyle duraklama dönemine girdi. Ligin başında yakaladığı havadan uzak bir görüntü sergileyen bordo-mavililerde üst üste alınan mağlubiyetlerin şaşkınlığı yaşanıyor. Osmanlıspor'un 10 kişi kalmasının ardından ortaya konan futbol ve alınan mağlubiyet şampiyonluk hesapları yapan Karadeniz ekibinde hayal kırıklığının yaşanmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor