Trabzonspor'da sıcak gelişme!

Trabzonspor Medical Park’ta, ödemelerinin gecikmesi nedeniyle dün akşam sporcuların antrenmana çıkmama kararı almasının ardından yönetim harekete geçti.   Yapılan görüşmeler sonrasında sorun çözüldü, sporcular  antrenmana çıkarak Muratbey Uşak Sporitf maç

Trabzonspor'da sıcak gelişme!
Trabzonspor Medical Park’ta, ödemelerinin gecikmesi nedeniyle dün akşam sporcuların antrenmana çıkmama kararı almasının ardından yönetim harekete geçti.
 
Yapılan görüşmeler sonrasında sorun çözüldü, sporcular  antrenmana çıkarak Muratbey Uşak Sporitf maçının hazırlıklarını sürdürdü.
 
Açıklamalarda bulunan Trabzonspor Medical Park Genel Menajeri Nihat Mala, Trabzonspor’un büyük bir kulüp olduğunu ve ortada çözülemeyecek bir sorun olmadığını belirterek, şunları söyledi:
 
'Zaman zaman kulüplerin başına bu tip olaylar gelebilir. Bunlar her zaman olabilecek doğal şeyler. Bu konuşulan rakamlar da 5 lira değil ki bir günde hemen çözülebilsin. Trabzonspor büyük bir kulüptür. Burada kimsenin parası kalmaz. Çözülemeyecek bir problem değil. Gerekirse Trabzonspor bunu yarım saatte de çözebilir ancak bazen aksaklıklar olabiliyor. Bu da her takımın başına gelebilir. Şu an için ortada bir problem yok. Sporcularımız Muratbey Uşak Sportif maçına hazırlıklarını sürdürüyor. Gelişen bu durum karşısında doğal hakları olarak bir eylem gerçekleştirdiler. Ödemeler yapılacak.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler