Trabzonspor'da sezon sonu bekleniyor

Süper Lig'de hakem hataları sonucu Galatasaray'a mağlup olan Trabzonspor'un kendi sahasında Osmanlıspor'a da 2-1 yenilmesi planları alt üst etti.   Ligde üst sıralara doğru tırmanışa geçerek Avrupa kupalarına katılma hedefini zorlamak isteyen yönetim kuru

Trabzonspor'da sezon sonu bekleniyor
Süper Lig'de hakem hataları sonucu Galatasaray'a mağlup olan Trabzonspor'un kendi sahasında Osmanlıspor'a da 2-1 yenilmesi planları alt üst etti.
 
Ligde üst sıralara doğru tırmanışa geçerek Avrupa kupalarına katılma hedefini zorlamak isteyen yönetim kurulu, futbolcuların Osmanlıspor maçındaki performansı ile büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, sezon sonu için radikal kararlar alındı. 
 
Scout ekibi göreve 
 
Ligde kalan haftalardaki performansları da inceleyecek olan yönetim kurulu, mevcut takımda önemli bir revizyona gidecek. Scout ekibinde görevlendirmeyi düşündükleri tüm isimleri Trabzon'a davet eden yönetim, hafta içerisinde bu ekibin tanıtımını yapacak. Ardından ise mevcut takımdaki oyuncuların genel durumuyla ilgili teknik ekipten bir rapor talep edecek olan yönetim özellikle yurt dışında detaylı araştırma yapacak. 
 
5 yabancı alınacak 
 
Gelecek sezon için yönetimin uygulamayı düşündüğü transfer politikasına göre takıma en az 5 yabancı oyuncu transferi gerçekleştirilecek. Mevcut takımdan ise en az 8 isimle yollar ayrılacak. Ancak bu futbolcular henüz tam netlik kazanmadı. 
 
Kader haftaları 
 
Sezon sonuna kadar kalan maçlarda sergilenecek performansın gönderilecek oyuncuların belirlenmesinde önemli rol oynayacağı ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor