Trabzonspor'da Sefa formaya hasret

Trabzonspor'da Sefa Yılmaz formaya hasret kaldı   Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen Sefa Yılmaz, bu sezon ligde formaya hasret kaldı.Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında yedek soyunup iki maçta da Özer Hurmacı’nın yerine oyuna dahil olan Sefa Y

Trabzonspor'da Sefa formaya hasret
Trabzonspor'da Sefa Yılmaz formaya hasret kaldı
 
Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen Sefa Yılmaz, bu sezon ligde formaya hasret kaldı.Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında yedek soyunup iki maçta da Özer Hurmacı’nın yerine oyuna dahil olan Sefa Yılmaz, Akhisar maçının 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.
 
Söz konusu hafta U21 takımı ile maça çıkan Sefa Yılmaz, Akhisar U21 takımı karşısında iki gol atmıştı. Sefa gibi Aytaç Kara, Musa Nizam ve Deniz Yılmaz da ligde forma giyemeyen diğer oyuncular oldu. Antrenmanlarda çok çalıştıkları gözlenen dört oyuncu yeniden teknik adam Şota Arveladze’nin gözüne girmeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor