Trabzonspor'da savunma alarm veriyor

Trabzonspor’da deplasmanda oynanacak Bursaspor maçı öncesi savunma sıkıntısı yaşanıyor. Takımda sürekli forma giyen Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan’ın cezalı olması nedeniyle teknik direktör Sadi Tekelioğlu Mbia’yı stopere çekeceği, Douglas Franco’yu da ha

Trabzonspor'da savunma alarm veriyor

Trabzonspor’da deplasmanda oynanacak Bursaspor maçı öncesi savunma sıkıntısı yaşanıyor. Takımda sürekli forma giyen Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan’ın cezalı olması nedeniyle teknik direktör Sadi Tekelioğlu Mbia’yı stopere çekeceği, Douglas Franco’yu da hazır olması durumunda oynatmayı düşünüyor.

SAVUNMANIN İKİ ASI YOK

Ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Pazar günü Bursaspor karşısına çıkacak olan Trabzonspor’da teknik direktör Sadi Tekelioğlu, geri dörtlüyü oluşturmak için çeşitli formüller üzerinde çalışıyor. Takımın formda savunmacıları Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan’ın cezaları nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyecek olması tecrübeli teknik adamı yeni arayışları yöneltti.

İkinci yarı hazırlıklarının büyük bölümüne izinsiz olarak katılmayan ve takımla sadece iki gündür çalışan Brezilyalı stoper Douglas Franco’ya antrenman eksiği nedeniyle temkinli yaklaşan Tekelioğlu, Aykut Demir’in partneri olarak Mbia’yı hazırlıyor. Sol bekte ise Alper Uludağ ve Musa Nizam arasında forma savaşı yaşanıyor. Mbia’nın stoperde görev yapması durumunda ön liberoda Aytaç-Okay ikilisinin oynayabileceği de belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler